Online ID logo

Een webshop in Lightspeed laten bouwen?

Maak van je websitebezoekers je klanten

Wil je een webshop die:

  • Een professioneel en betrouwbaar uiterlijk heeft?

  • Een mobielvriendelijk design heeft?

  • Conversiegericht is?

  • Het mogelijk maakt om gemakkelijk orders te verwerken?

  • SEO geoptimaliseerd is?

  • Een goede klantenservice heeft?

Meer informatie ontvangen?

Ik wil telefonisch contact!

Probeer alle functies 14 dagen gratis uit.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Met een Lightspeed Webshop ben je zeker van:

Met een Lightspeed webshop ben je zeker van een webshop die conversiegericht is, een professionele uitstraling heeft en gebruiksvriendelijk is, ook voor mobiele gebruikers. De Lightspeed software zorgt er voor dat je webshop goed vindbaar is in Google door SEO optimalisatie, zo weet je zeker dat jouw klanten snel en gemakkelijk op de juiste webpagina’s komen.

De Lightspeed software zorgt ervoor dat je eenvoudig je voorraad kan bijhouden en orders kan verwerken. Daarnaast is het mogelijk om krachtige plugins te installeren die je meer inzicht geven in marketing, sales, klantenservice, boekhouding en nog veel meer.

Bij webshops van Lightspeed staat marketing en SEO voorop.

Voor wie is Lightspeed geschikt?

De software van Lightspeed is geschikt voor zowel beginnende als gevorderd e-commerce ondernemers. Ook zonder technische voorkennis kun je al aan de slag met de Lightspeed software. Lightspeed zit vol handige SEO-tools die er voor zorgen dat je website goed vindbaar is in Google. Het kassasysteem van Lightspeed biedt alle mogelijkheden om jouw voorraad eenvoudig te organiseren. Ook kun je het design van je webshop volledig naar eigen wens aanpassen, want hoe beter je webshop eruit ziet, hoe meer je verkoopt. 

Professioneel & mobielvriendelijk design

Omdat je niet zonder kan. Tegenwoordig kopen meer mensen op mobiel dan op desktop, een mobile responsive website is daarom een must.

Eenvoudig je voorraad bijhouden

Met Lightspeed heb je altijd inzicht in je voorraad en verwerk je bestellingen met één druk op de knop. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, in één duidelijk overzicht.

Geoptimaliseerd voor SEO

Door de standaard mogelijkheden voor SEO bouw je waarde op voor de vindbaarheid van je website. Bovendien zijn andere koppelingen (Google Analytics, Google Ads, etc.) ook simpel in te stellen.

Platinum Lightspeed Partner

Wij bij Online ID zijn de enige Platinum eCommerce Partner van Lightspeed. Deze titel hebben we behaald door het opleveren van goede webshops in combinatie met een hele goede service! 

Fun fact: in oktober 2019 hebben we de Lightspeed Rising Star Award in ontvangst mogen nemen!

Meer informatie ontvangen?

Ontdek de kracht van Lightspeed en probeer alle functies 14 dagen gratis uit.

Ik wil telefonisch contact!

Probeer alle functies 14 dagen gratis uit.

GRATIS DEMO AANVRAGEN