SEO

Zoekmachine optimalisatie

Meer organische websitebezoekers

Op een duurzame en kostenefficiënte manier meer bezoekers op je website krijgen? Met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen felbegeerde plaatsen op de eerste pagina van Google worden bemachtigd. Daarnaast draagt SEO bij aan een betere gebruikerservaring op de website en goedkopere klikkosten bij Google Ads advertenties.

Door SEO-strategieën te implementeren presteren websites beter in de zoekresultaten, waardoor een website gemakkelijker wordt ontdekt door gebruikers die actief op zoek zijn naar producten en/of diensten die worden aangeboden. Dit resulteert in meer verkeer en conversies en uiteindelijk in de groei van bedrijven.

Onmisbare elementen in een seo-strategie

Onze toegewijde SEO-specialisten focussen op drie cruciale pijlers van SEO. Deze pijlers zijn autoriteit, content en techniek. Door het optimaliseren van de drie pijlers wordt een website beter vindbaar en aantrekkelijker voor de doelgroep en de zoekmachines.

 1. Autoriteit
  De autoriteit van een website wordt bepaald door andere websites die verwijzingen plaatsen. Dit noemen we het linkprofiel. Het linkprofiel kan verbeterd worden door ervoor te zorgen dat websites met hogere waardes verwijzen naar de website. Dit verhoogt onder andere de Domain Authority en Trust Flow. We bouwen aan de autoriteit door blogs te plaatsen en relevante backlinks te genereren.
 2. Content
  We voeren een grondig zoekwoordonderzoek uit voor het vinden van de meest relevante zoekwoorden met een hoog zoekvolume. Ook schrijven we verschillende soorten content zoals blogs en informatieve teksten over bijvoorbeeld productcategorieën of diensten voor zowel zoekmachines als gebruikers.
 3. Techniek
  We draaien vaak website audits om technische fouten in de website te identificeren en op te lossen. Dit verbetert bijvoorbeeld de laadsnelheid, veiligheid en gebruikservaring. Regelmatige audits en het aanpakken van technische problemen zijn cruciaal voor een sterke SEO-basis. Dit geldt ook voor het optimaliseren van technische aspecten in de website.

Voordelen

 • Meer websitebezoekers met een betere organische vindbaarheid in Google
 • Betere klantervaring door goede content en technische verbeteringen
 • Website optimalisatie draagt bij aan goede resultaten in Google Ads
 • Verbeteringen die op de lange termijn effectief blijven en kostenefficiënt zijn

Wist je dat?

 • 85% van consumenten beschouwt het hoogste resultaat als een topmerk
 • Google voert honderden SEO-updates per jaar door
 • Meer dan 98% van de bezoekers kijkt niet verder dan de eerste pagina
 • We doen zoekmachine optimalisatie in heel Europa

So Clever

Online ID

Van 0 naar 75.000 maandelijkse gebruikers met SEA en SEO

Meer
 • Van 0 naar 75.000 maandelijkse gebruikers met SEO en SEA
 • Met meer dan 50 woorden organisch op de eerste pagina van Google
 • “Het snel schakelen en de commitment zijn van grote waarde!”
Online ID

Wil je organisch groeien en beter vindbaar zijn? Dan ben je bij Ellis aan het juiste adres. Zij zorgt ervoor dat je de volgende stap kunt zetten. Bel voor advies naar:

06 408 316 77

Seo topper

Seo topper

Marketplaces

Verkopen op meerdere kanalen

SEA

Maximale Online Performance

Strategie

Doordacht scoren met het juiste plan

YouTube video ads

Jouw video bij de juiste kijkers