CRO

Conversion Rate Optimization

Meer resultaat uit je website

Wil je meer aankopen, offertes, aanmeldingen voor je nieuwsbrief of andere acties uit dezelfde bezoekersaantallen? Met CRO speel je in op het gedrag en de wensen van jouw doelgroep met het doel om het aantal conversies te verhogen. CRO is maatwerk: iedere website trekt een andere doelgroep met andere wensen aan.

Wij staan klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan de groei van jouw website. Onze gedreven CRO-specialisten analyseren je website en brengen in kaart wat de huidige situatie is en het gedrag van jouw websitebezoekers. We kijken wat er goed gaat en waar kansen blijven liggen. Aan de hand van deze data, voorzien we je van een sterk onderbouwd advies om het aantal conversies op jouw website te verhogen.

Resultaatgerichte aanpak

Onze aanpak is gericht op het begrijpen en het inzichtelijk maken van de customer journey en het bezoekersgedrag om zo het conversiepercentage te verbeteren. Daarbij maken we gebruik van geavanceerde tools zoals Hotjar, waarmee we heatmaps kunnen bekijken en gedrag op de website in kaart brengen. Ook maken we gebruik van enquêtes via Hotjar. Hiermee achterhalen we wat de intentie van de websitebezoekers is en waarom een bezoeker bijvoorbeeld afhaakt op een specifieke pagina. Bovendien analyseren we waardevolle data via Google Analytics om diepgaand inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

Nadat we de juiste gegevens hebben verzameld en inzicht hebben gekregen in het gedrag van websitebezoekers en de customer journey, gaan we actief aan de slag met het uitvoeren van testen. Hierbij maken we gebruik van A/B-testen om verschillende varianten van pagina’s en elementen te vergelijken en te bepalen welke het beste presteren. Door deze gerichte aanpak kunnen we continu optimaliseren en garanderen dat we de meest effectieve strategieën implementeren voor zo veel mogelijk conversies.

Voordelen

  • Een hoger conversiepercentage met hetzelfde aantal bezoekers
  • Perfect inspelen op de behoeften van jouw klant
  • Creëer een betere gebruikerservaring voor je bezoekers
  • Verlaag het bouncepercentage met relevantere content

Wist je dat?

  • Kleine wijzigingen kunnen al positieve resultaten opleveren
  • Het optimaliseren van zowel de desktop- als mobiele versie is essentieel voor succesvolle CRO
  • CRO kan bijdragen aan goede SEO, SEA en Social Media prestaties
  • CRO speelt in op de gehele klantreis van jouw doelgroep

Win-Win

‘Kanalen zoals SEA en Social Media Advertising vragen budget om bezoekers naar je website te brengen. Met een sterke conversiegerichte site haal je meer resultaat uit deze bezoekers én dus meer uit jouw investeringen. Zo creëer je een win-win!’

Online ID

Jari ontwikkelt gedegen adviezen waarmee jouw website een hoger conversiepercentage kan behalen.

CRO expert

CRO expert

Marketplaces

Verkopen op meerdere kanalen

SEA

Maximale Online Performance

Strategie

Doordacht scoren met het juiste plan

SEO

Domineer de eerste pagina van Google