CRO

Conversion Rate Optimization

Meer resultaat uit je website

Meer aankopen, offertes, aanmeldingen voor een nieuwsbrief of andere acties uit dezelfde bezoekersaantallen? CRO speelt in op het gedrag en de wensen van een doelgroep met als doel het aantal conversies te verhogen. CRO is maatwerk: iedere website trekt een andere doelgroep met andere wensen aan.

Wij werken graag samen met bedrijven om de groei van websites te realiseren. Onze gedreven CRO-specialisten analyseren websites, brengen in kaart wat de huidige situatie is en hoe het gedrag van websitebezoekers eruit ziet. We kijken wat er goed gaat en waar kansen blijven liggen. Op basis van deze data komen we erachter hoe conversiepercentages verhoogd kunnen worden.

Resultaatgerichte aanpak

Binnen CRO is het belangrijk eerst de customer journey inzichtelijk te maken om het conversiepercentage van de website te kunnen verbeteren. Wij maken gebruik van geavanceerde tools zoals Hotjar, waarmee we heatmaps analyseren en gedrag op de website in kaart brengen. Door middel van enquêtes achterhalen we wat de intentie van de websitebezoekers is en waarom een bezoeker bijvoorbeeld afhaakt op een specifieke pagina. Verder analyseren we waardevolle data via Google Analytics om diepgaand inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers.

Nadat we de juiste data hebben verzameld gaan we aan de slag met het uitvoeren van testen. Hierbij maken we gebruik van A/B-testen om verschillende varianten van pagina’s en elementen te vergelijken en te bepalen welke het beste presteren. Door deze gerichte aanpak kunnen we continu optimaliseren en de meest effectieve strategieën implementeren voor hogere conversiepercentages.

Voordelen

  • Een hoger conversiepercentage met hetzelfde aantal bezoekers
  • Perfect inspelen op de behoeften van jouw klant
  • Creëer een betere gebruikerservaring voor je bezoekers
  • Verlaag het bouncepercentage met relevantere content

Wist je dat?

  • Kleine wijzigingen kunnen al positieve resultaten opleveren
  • Het optimaliseren van zowel de desktop- als mobiele versie is essentieel voor succesvolle CRO
  • CRO kan bijdragen aan goede SEO, SEA en Social Media prestaties
  • CRO speelt in op de gehele klantreis van jouw doelgroep

Win-Win

‘Kanalen zoals SEA en Social Media Advertising vragen budget om bezoekers naar je website te brengen. Met een sterke conversiegerichte site haal je meer resultaat uit deze bezoekers én dus meer uit jouw investeringen. Zo creëer je een win-win!’

Online ID

Jari ontwikkelt gedegen adviezen en experimenten waarmee jouw website een hoger conversiepercentage kan behalen. Bel ons op: 06 408 31 677

CRO expert

CRO expert

Marketplaces

Verkopen op meerdere kanalen

SEA

Maximale Online Performance

Strategie

Doordacht scoren met het juiste plan

SEO

Domineer de eerste pagina van Google