Digital Performers

Ontmoet onze Digital Performers. Zorgvuldig geselecteerd op het gebied van professionaliteit, kwaliteit, kennis, kunde, maar ook op positiviteit en gezelligheid. Het team is zo samengesteld dat er specialisten aanwezig zijn voor alle vakgebieden die jij nodig hebt om beter te presteren met online marketing.

Online ID

Performance Manager. Met diepgaande kennis van alle online marketing mogelijkheden stuurt Gitte op de juiste strategie voor klanten.

06 407 05 486

Gitte

Gitte
Online ID

Commercieel Directeur. Heb je een commerciële uitdaging? Brian maakt er met het team een passend plan voor.

06 301 26 484

Brian

Brian
Online ID

Senior SEA Specialist. Behaalt resultaten met Google Ads en feeds die je van te voren niet voor mogelijk hield.

Pim

Pim
Online ID

Strateeg van het bedrijf. Zorgt voor een kwalitatief team met de juiste mindset.

Coen

Coen
Online ID

Marketing- & Partnermanager. Sterk op gebied van SEA, contact met partners en collega's en zichtbaarheid voor Online ID.

06 408 31 677

Suzan

Suzan
Online ID

Digital Performer worden? Solliciteer en laat ons weten wat je in je mars hebt. Stuur je CV en motivatie naar work@online-id.nl

Jij?

Jij?
Online ID

SEM Specialist & Team Lead. Zowel met Google Ads als organisch groeien? Meggie stelt een strategisch plan op en zorgt voor de beste resultaten.

Meggie

Meggie
Online ID

SEA Specialist. Duikt elke dag met plezier in Google Ads en probeert graag nieuwe advertentiemogelijkheden uit.

Jari

Jari
Online ID

Digital Innovator. Onderzoekt de nieuwste technische ontwikkelingen met betrekking tot data en metingen.

Bonnie

Bonnie
Online ID

SEO Specialist. Hoger in de organische Google resultaten komen? Ellis zorgt ervoor dat jouw doelen behaald worden en dat alle data inzichtelijk is.

Ellis

Ellis
Online ID

SEM Marketeer. Helpt klanten groeien door middel van SEO en de optimalisatie en creatie van sterke Google campagnes.

Giel

Giel
Online ID

SEA & Marketplaces Marketeer. Gedreven in Google Ads, Channable en verschillende marketplaces. Yindee gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Yindee

Yindee
Online ID

SEA Specialist. Een echte teamspeler en een sportieve Google Ads specialist met brede kennis van de online marketingwereld.

Bart

Bart
Online ID

SEA Marketeer. Als je samenwerkt met Kay zie je altijd een vrolijke lach en strakke campagnes voor alle typen Google advertenties.

Kay

Kay
Online ID

Copywriter Duits. Michaela schrijft en vertaalt teksten voor onze klanten met Duitse websites.

Michaela

Michaela
Online ID

Projectmanager. Staat met een glimlach klaar om haar klanten middels SEA, SEO en marketplaces naar een hoger niveau te tillen.

Roos

Roos
Online ID

HR Manager. Als het gaat om personeelszaken kunnen de Digital Performers altijd bij Rosalie terecht.

Rosalie

Rosalie
Online ID

SEA Marketeer. Deze Google Ads topper bouwt met veel enthousiasme sterke campagnes en weet precies hoe ze te optimaliseren.

Sam

Sam
Online ID

Content Marketeer. Aan creativiteit is er bij Tatum geen gebrek! Met een vlotte pen schrijft zij leuke en sterke SEO-proof teksten.

Tatum

Tatum
Online ID

Projectmanager. Online marketing fanatiekeling die graag diep in de data duikt om resultaten te analyseren en te optimaliseren voor haar klanten.

Madelon

Madelon
Online ID

SEA Specialist. Helpt met plezier gepassioneerde ondernemers hun doelen te behalen aan de hand van data gedreven SEA strategieën.

Rinke

Rinke
Online ID

SEA Marketeer. Deze voetbalfan maakt en optimaliseert SEA campagnes waarbij de cijfers voor zichzelf spreken.

Luuk

Luuk
Online ID

Social Media Marketeer. Met veel kennis van adverteren in Instagram, Facebook, Pinterest, Snapchat en TikTok creëert Rik sterke campagnes voor zijn klanten.

Rik

Rik
Online ID

Projectmanager. Een creatieve en behulpzame marketeer die altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen omtrent SEA en SEO.

Sofie

Sofie
Online ID

Commercieel Medewerker. Matthijs gaat met potentiële klanten het gesprek aan om een strak online marketing plan op te zetten.

Matthijs

Matthijs
Online ID

Social Media Marketeer. Mayke heeft passie voor social media advertenties die niet alleen mooi zijn, maar ook presteren.

Mayke

Mayke