E-mailmarketing

E-mailmarketing

Altijd top-of-mind bij de doelgroep

E-mailmarketing is een krachtig en effectief medium. Het stelt bedrijven in staat om direct te communiceren met (potentiële) klanten, waardoor ze waardevolle informatie kunnen delen en promoties of acties kunnen verspreiden. Het is een essentieel onderdeel van een goede marketingstrategie, omdat het de mogelijkheid biedt om loyaliteit te creëren bij potentiële klanten en top-of-mind te blijven. 

Geautomatiseerde mailfunnels kunnen zeer persoonlijk worden gemaakt op basis van wat een klant heeft gekocht. Denk bijvoorbeeld aan een mail met gerelateerde producten, tips over de verzorging ervan of een leuke kortingsactie. Het sturen van gepersonaliseerde relevante e-mails die inspelen op de behoeften van de klant zorgt voor meer herhaalaankopen.

E-mail strategie op maat voor loyaliteit en groei

Onze toegewijde specialisten focussen zich iedere dag op het ontwikkelen van relevante e-mails. We starten met het opstellen van een strategie op maat. Vervolgens creëren we e-mailcampagnes die perfect aansluiten op elke fase van de customer journey om op die manier de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken.

We creëren informatieve, persoonlijke en geautomatiseerde e-mails. Met deze mails spelen we onder andere in op verlaten winkelwagens, service na een aankoop, reviewverzoeken en upselling, waarbij we gebruikmaken van klantgegevens. Ook implementeren we een welkomstfunnel die nieuwe klanten verwelkomd. Door continu te evalueren en te optimaliseren, streven we ernaar om niet alleen de campagnes, maar ook de klantervaring te verbeteren voor een langdurige klantbetrokkenheid.

Voordelen

Online ID
  • Gepersonaliseerde e-mails op basis van wat een klant gekocht heeft
  • Zorgt voor herhaalaankopen en een hogere ‘lifetime value’
  • Blijf top-of-mind door middel van automatisering
  • Door A/B-testen kunnen we de strategie en campagnes slim optimaliseren

Wist je dat?

  • Goede e-mails converteren drie keer beter dan social media
  • 99% van de consumenten controleert hun e-mail dagelijks
  • E-mailmarketing heeft de hoogste ROI in vergelijking met andere marketingkanalen
  • Onze experts kunnen ook mails voor bijvoorbeeld je Duitse webshop oppakken
Online ID

Tatum creëert de creatiefste content, bedenkt en werkt nieuwe funnels uit en optimaliseert huidige mails door A/B testen. Voor een goede
e-mailstrategie bel je naar:

06 301 26 484

Content Topper

Content Topper

SEA

Maximale Online Performance

SEO

Domineer de eerste pagina van google

Strategie

Maximale Online Performance

Google Shopping

Meer winst halen uit je webshop