Search Ads

Ontvang feedback op je Google Ads account. Wij checken het account op huidig resultaat, verbeterpunten én mogelijkheden.

Beschikbaar voor bedrijven vanaf 500,- ad spend per maand.

Maar liefst 95% van de Nederlanders gebruikt Google. Wil je dat je bedrijf op nummer 1 staat in Google? Dan moet je Google Ads slim inzetten. Onze specialisten weten precies hoe dit moet en hebben top-notch kennis. Sta met de juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plaats. Zo maak je van je doelgroep je klanten.

 

Waarom zoekadvertenties (Google Search Ads)? Je bereikt hiermee precies de mensen die op zoek zijn naar jouw product of dienst. Je geeft enkele zoekopdracht ideeën, wij doen onderzoek en maken een plan. Dan zorgen wij dat alles staat en kun je beginnen met extra winst maken. Wij houden alles in de gaten en zorgen voor alle optimalisaties en updates. Handig hè?

Voordelen

  • In no time sta je in de topposities van Google

  • Snel meetbaar resultaat
  • Specifieke targeting

Wist je dat?

  • 98% van de mensen klikt op één van de eerste 5 zoekresultaten
  • De toppositie in Google wordt als een autoriteit gezien
  • Advertenties van topkwaliteit zijn goedkoper

Stichting Miva

Online ID

8,5 miljoen mensen bereikt in 5 maanden met banners

Meer

Stichting MIVA

In augustus 2018 begon de samenwerking tussen MVA en Online ID. Omdat MIVA een goed doel is hebben zij een speciaal Google Ads account waarin Google advertentietegoed beschikbaar stelt. Aan zo’n account zitten wel meer restricties dan aan een normaal Google Ads account. In 2018 zijn de regels die hieraan vastzitten strenger gemaakt en mochten een aantal dingen die voorheen nog wel mochten, niet meer. Dit zorgde voor een dip in het aantal vertoonde advertenties.

Online ID

Online marketeer. SEA uitdaging? Jurriën laat je vergeten dat je het ooit een uitdaging noemde.

JurriËn

JurriËn

SEA

Maximale Online Performance

SEO

Domineer de eerste pagina van google

Strategie

Doordacht scoren met het juiste plan

Marketplaces

Verkopen op meerdere kanalen