Online Marketing in heel Europa

De markt veroveren in het buitenland

Wil jij je bedrijf laten groeien, maar heb je het gevoel dat je de grenzen van de Nederlandse markt hebt bereikt? Ben je klaar voor de volgende stap en voor nieuwe uitdagingen? Online ID helpt bedrijven groeien naar andere landen binnen Europa zoals België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Denemarken, Oostenrijk, Groot-Brittannië en Zwitserland. Samen veroveren we de buitenlandse markt met behulp van online marketing.

Internationaal succes

Ieder land heeft zijn eigen unieke kenmerken. Wij weten welke factoren belangrijk zijn bij het starten of uitbreiden van je webshop in Europa. Denk bijvoorbeeld aan betaalmethoden zoals Paypal, iDeal of creditcard. Andere belangrijke factoren zijn bijvoorbeeld de productgroepen en verzendmaatschappijen. Bovendien hebben alle landen verschillende doelgroepen met hun eigen voorkeuren, verwachtingen, wensen en behoeften. Wanneer je wilt groeien in het buitenland is het dus van groot belang dat je weet welke doelgroepen er zijn en wat er speelt.

Met een team van experts stellen we een passende marketingstrategie op en helpen we met het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten om succes te behalen in het buitenland. Wij weten precies hoe je kunt groeien met SEO, SEA, e-mailmarketing, social media marketing en marketplaces in heel Europa. Bovendien krijg je meer inzicht in consumentengedrag en internationale markttrends, wat bij kan dragen aan de groei van jouw webshop.

Grenzeloos groeien

Als jij internationaal wilt groeien met je bedrijf, dan is het belangrijk dat we aan de slag gaan met de juiste online marketingactiviteiten voor jouw bedrijf. Er zijn veel mogelijkheden. Met SEA kun je direct meetbaar resultaat boeken en opschalen. SEO zorgt op de lange termijn voor meer geïnteresseerde websitebezoekers en een sterkere website. E-mailmarketing kan bijdragen aan het verhogen van het aantal herhaalaankopen.

Daarnaast zijn er in Europa alleen op Facebook en Instagram al zo’n 250 miljoen actieve gebruikers per maand. Tenslotte worden marketplaces steeds belangrijker voor het verhogen van je conversies. Ongeveer 50% van de verkopen van Europese bedrijven komt uit marketplaces. De grote gebruikersaantallen bieden jou de mogelijkheid om je bedrijf internationaal onder de aandacht te brengen en conversies te stimuleren. Laat je begeleiden naar grenzeloze groei door onze experts.

Voordelen

 • Je vergroot je potentiële klantenbestand door mensen in andere Europese landen te targeten
 • Je bouwt internationaal een naam op
 • Met de juiste hulp is uitbreiding naar het buitenland eenvoudig in gang te zetten
 • Logistiek en verzendmogelijkheden zijn gemakkelijk te regelen via fulfilment bedrijven

Wist je dat?

 • Maar liefst 74% van de consumenten in Europa online shopt?
 • Dit neerkomt op 370 miljoen online shoppers?
 • Consumenten in Europa steeds vaker shoppen bij Buitenlandse webshops?
 • Je het beste op één nieuw land per uitbreiding kan focussen voor meer succes
Online ID

Onze Digital Performers beschikken over up-to-date kennis over het behalen van succes met online marketing in het buitenland. Wij weten precies welke stappen nodig zijn voor internationale groei.  Neem contact op voor advies op maat!

06 408 31 677

Samenwerken?

Smartwatcharmbaender.de

Online ID

Van 0 naar 88.000 bezoekers per maand

Meer
 • Van 0 naar 88.000 maandelijkse bezoekers in 1 jaar
 • In het eerste jaar al 48.000 bestellingen
 • 70 zoekwoorden organisch in de top 3 van Google