Online ID logo

Op zoek naar een alternatief voor Magento?

Maak van je websitebezoekers je klanten

Wil je een webshop die:

 • Een professioneel en betrouwbaar uiterlijk heeft?

 • Een mobielvriendelijk design heeft?

 • Conversiegericht is?

 • Het mogelijk maakt om gemakkelijk orders te verwerken?

 • SEO geoptimaliseerd is?

 • Gebruiksvriendelijk is voor de klant en voor jou?

Meer informatie ontvangen?

Ik wil telefonisch contact!

Probeer alle functies 14 dagen gratis uit.

GRATIS DEMO AANVRAGEN

Waarom zou je kiezen voor een Lightspeed Webshop?

Lightspeed is een goede oplossing als je op zoek bent naar een alternatief voor Magento. Met een Lightspeed webshop ben je zeker van een webshop die conversiegericht is, een professionele uitstraling heeft en gebruiksvriendelijk is, ook voor mobiele gebruikers. De Lightspeed software zorgt er voor dat je webshop goed vindbaar is in Google door SEO optimalisatie, zo weet je zeker dat jouw klanten snel en gemakkelijk op de juiste webpagina’s komen.

De Lightspeed software zorgt ervoor dat je eenvoudig je voorraad kan bijhouden en orders kan verwerken. Daarnaast is het mogelijk om krachtige plugins te installeren die je meer inzicht geven in marketing, sales, klantenservice, boekhouding en nog veel meer.

Bij webshops van Lightspeed staat marketing en SEO voorop.

Voor wie is Lightspeed geschikt?

De software van Lightspeed is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde e-commerce ondernemers. Ook zonder technische voorkennis kun je al aan de slag met de Lightspeed software. Lightspeed zit vol handige SEO-tools die er oor zorgen dat je website goed vindbaar is in Google. Het kassasysteem van Lightspeed biedt alle mogelijkheden om jouw voorraad eenvoudig te organiseren. Ondernemers die overstappen van Magento naar Lightspeed zijn bijna altijd goedkoper uit!

De overwegingen

Als je een nieuwe webshop wilt, zijn er een aantal punten die je mee moet nemen in je overweging. Welke mogelijkheden heb je bij een bepaald systeem? Is het systeem makkelijk in gebruik? En is je website snel?

Wat zijn de grootste verschillen?

Lightspeed en Magento zijn beide webshop systemen waarin kleine en grote webwinkels gebouwd kunnen worden. Echter heb je voor het gebruik van Magento specialistische technische kennis nodig en kun je met Lightspeed meteen aan de slag. Je kiest een thema uit een breed scala aan thema’s en kunt de perfecte webshop bouwen of laten bouwen (aan te raden als je een professioneel en uniek uiterlijk wilt).

Lightspeed is een cloud-based platform dat makkelijk is in gebruik. Lightspeed bespaart ondernemers tijd en geld door volledig geïntegreerd platform te bieden dat is uitgerust met verbeterde SEO (Search Engine Optimization), data analyse en zakelijke tools. Gratis training voor het gebruik en ondersteuning zijn inbegrepen!

Ben je op zoek naar een professionele, snelle webshop die schaalbaar en flexibel is? Dan is Lightspeed het geschikte platform voor jou!

 • Automatische updates & onderhoud

 • Lage opstartkosten

 • Standaard responsive voor mobiel

 • Inclusief snelle high end hosting

 • 24/7 support

Magento is een open-source platform met ingebouwde marketingfunctionaliteit en promotietools. De creatie en het beheer van de website worden volledig aan de gebruiker overgelaten.

Heb je wat meer te besteden en wil je een website met op maat gemaakte functies en inrichting? Dan is Magento geschikt voor jou. Zorg ervoor dat je professionele programmeurs vraagt de webshop voor je te bouwen en geef ze de tijd om dit juist te doen.

 • Updates & onderhoud niet gratis

 • Hoge opstartkosten

 • Niet standaard responsive

 • Duurdere hosting

 • Geen 24/7 support

magento-logo

Professioneel & mobielvriendelijk design

Omdat je niet zonder kan. Tegenwoordig kopen meer mensen op mobiel dan op desktop, een mobile responsive website is daarom een must.Bij Lightspeed is dit standaard goed.

Eenvoudig je voorraad bijhouden

Met Lightspeed heb je altijd inzicht in je voorraad en verwerk je bestellingen met één druk op de knop. Zo weet je altijd waar je aan toe bent, in één duidelijk overzicht.

Geoptimaliseerd voor SEO

Door de standaard mogelijkheden voor SEO bouw je waarde op voor de vindbaarheid van je website. Bovendien zijn andere koppelingen (Google Analytics, Google Ads, etc.) ook simpel in te stellen.

Platinum Lightspeed Partner

Wij bij Online ID zijn de enige Platinum eCommerce Partner van Lightspeed. Deze titel hebben we behaald door het opleveren van goede webshops in combinatie met een hele goede service! 

Fun fact: in oktober 2019 hebben we de Lightspeed Rising Star Award in ontvangst mogen nemen!

Meer informatie ontvangen?

Ik wil telefonisch contact!

Probeer alle functies 14 dagen gratis uit

GRATIS DEMO AANVRAGEN