Zoekmachine optimalisatie

Klaar om online succesvol te worden?

Search Engine Optimization

Om ervoor te zorgen dat je organisch (zonder advertenties) goed vindbaar bent in Google moet er gebruik worden gemaakt van een goede strategie voor Search Engine Optimization (SEO). Het is helaas niet zo simpel om op de eerste plaats te komen en daar te blijven staan. Door de continu veranderende online wereld (en de moordende concurrentie!) moeten er regelmatig optimalisaties plaatsvinden.

De SEO van een website bestaat uit twee onderdelen: on page en off page SEO. On page zijn factoren die je helemaal zelf in de hand hebt door het juist inrichten van je website. Dit zijn factoren zoals de content en usability van je website. Daarentegen heb je off page minder gemakkelijk invloed. Off page gaat het om externe factoren die ervoor zorgen dat je website hoger gerankt wordt. Hierbij kan gedacht worden aan verwijzingen die op ander websites te vinden zijn waardoor de autoriteit van je website verhoogd kan worden.

TIP: Onze SEO-nerds weten raad met on page EN off page!

Dit is waarom SEO onmisbaar is:

  • Langdurig effect

  • Betere vindbaarheid in Google

  • Gebruiksvriendelijke website

  • Geen kosten per klik

Het effect van SEO op de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google is dus minder snel en duidelijk zichtbaar dan bij SEA, maar hierin investeren is wel degelijk belangrijk. Voor vertoningen in niet betaalde zoekresultaten is het van belang om de gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit van je website te optimaliseren. Hierdoor zal je website of webshop positiever beoordeeld worden door Google en hoger geranked worden!

Vraag naar onze SEO-specialisten om te kijken hoe de organische vindbaarheid van je website verbeterd kan worden.

Contact opnemen
Bel ons: +31 161747859