ZOEKMACHINE
OPTIMALISATIE

Klaar om hoog in zoekresultaten te staan?

Search Engine Optimization

Bij Search Engine Optimization (SEO) optimaliseer je webpagina’s om ervoor te zorgen dat jouw website beter zichtbaar is in zoekmachines. We houden ons bezig met het verbeteren van organische posities die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Zo kun je dus zonder advertenties hoog in de Google resultaten komen te staan. Het is helaas niet zo simpel om op de eerste plaats te komen en daar te blijven staan. Door de continu veranderende online wereld (en de moordende concurrentie!) moeten er regelmatig optimalisaties plaatsvinden.

Meer weten? Neem contact met ons op om te zien hoe je SEO aangepakt kan worden!

BEL ONS
zoekmachine-optimalisatie

Wist je dat?

90% van zoekmachinegebruikers kijkt niet verder dan de eerste 30 resultaten
85% van consumenten beschouwt het hoogste resultaat als een topmerk

Wat is SEO?

De SEO van een website bestaat uit twee onderdelen: on page en off page SEO. On page zijn factoren die je helemaal zelf in de hand hebt door het juist inrichten van je website. Dit zijn factoren zoals de content en usability van je website. Daarentegen heb je off page minder gemakkelijk invloed. Off page gaat het om externe factoren die ervoor zorgen dat je website hoger gerankt wordt. Hierbij kan gedacht worden aan verwijzingen die op andere websites te vinden zijn waardoor de autoriteit van je website verhoogd kan worden.

TIP: Onze SEO-nerds weten raad met on page EN off page!

Dit is waarom SEO onmisbaar is:

  • Langdurig effect

  • Betere vindbaarheid in Google

  • Gebruiksvriendelijke website

  • Geen kosten per klik

Het effect van SEO op de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten van Google is dus minder snel en duidelijk zichtbaar dan bij SEA, maar hierin investeren is wel degelijk belangrijk. Voor vertoningen in niet betaalde zoekresultaten is het van belang om de gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit van je website te optimaliseren. Hierdoor zal je website of webshop positiever beoordeeld worden door Google en hoger geranked worden!

Vraag naar onze SEO-specialisten om te kijken hoe de organische vindbaarheid van je website verbeterd kan worden.

Gitte Hoeijmakers

Wil jij ook een adviesgesprek?

bel ons
Stuur ons een bericht