WEBDESIGN

Jouw website gebruiksvriendelijk en snel maken?

Webdesign voor succes

Een website is het online verkoopkanaal van je bedrijf en daarom erg belangrijk. Online ontwikkelingen gaan echter razendsnel, waardoor websites die 5 jaar geleden professioneel waren, nu vaak al weer verouderd zijn. Helaas onderschatten veel bedrijven de effecten van een goede nieuwe website. Met een goede website kan je (potentiële) klanten voorzien van informatie, enthousiast maken en overtuigen tot het doen van een aankoop. Daarnaast draagt een goede website bij aan een betere organische vindbaarheid, maar ook aan een betere kwaliteit van je zoekadvertenties. Zo werken webdesign, SEA en SEO samen. 

Meer weten? Neem contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen met een nieuwe website!

BEL ONS
Responsief Webdesign

Wist je dat?

48% van bezoekers ziet design als geloofwaardige factor van de website
94% van bezoekers verlaat een website vanwege slecht ontwerp

Websites op maat gemaakt

In de tijd van nu is het belangrijk dat je website mobielvriendelijk is. Tegenwoordig bezoeken namelijk steeds meer mensen websites op een mobiel apparaat. Wanneer een website niet geschikt is voor mobiele apparaten, zullen bezoekers jouw website snel verlaten. Wij maken daarom responsive websites die zich aanpassen aan het toestel waarop ze worden bezocht Daarnaast is het erg belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is. Dit betekent o.a. dat de bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken. Een ander belangrijk element van een website is de snelheid. Wanneer een website net snel genoeg laadt, zijn bezoekers snel weer weg om vervolgens naar een andere website te gaan. Wij maken WordPress en Lightspeed websites met al deze kwaliteiten speciaal op maat voor jouw bedrijf.

Een website van nu is:

  • Snel!

  • Responsive voor mobiel en tablet

  • Gebruiksvriendelijk

  • SEO-proof

Laptop Online ID

Natuurlijk spelen er nog veel meer factoren mee bij het creëren van een goede website. Hier weten onze webdesign experts alles over! Heb jij interesse in een nieuwe website?

Gitte Hoeijmakers

Wil jij ook een adviesgesprek?

bel ons
Stuur ons een bericht