Google Afbeeldingen is nu onderdeel van het zoeknetwerk voor Shopping-advertenties

Google Afbeeldingen is een visueel aantrekkelijk platform dat dagelijks door miljoenen consumenten wordt gebruikt als belangrijk onderdeel van hun aankooptraject. Gebruikers zoeken vaak op Google Afbeeldingen naar inspiratie, instructies, nieuwe producten en afbeeldingen in belangrijke winkelcategorieën zoals mode, woninginrichting en beauty.

Daarom integreren we Google Afbeeldingen vanaf eind maart in het algemene zoeknetwerk. Dit betekent dat Shopping-advertenties zoals u ze kent nu automatisch in aanmerking komen* voor weergave in resultaten van Google Afbeeldingen wanneer gebruikers naar relevante zoekwoorden zoeken.

Wat dit betekent voor uw Shopping-campagnes:

Al uw Shopping-campagnes komen automatisch in aanmerking* voor weergave in Google Afbeeldingen. Het is niet meer nodig om u aan te melden voor het netwerk van zoekpartners om Shopping-advertenties weer te geven in Google Afbeeldingen.

*Alleen voor Europa: Als u niet zeker weet waar uw advertenties worden weergegeven, kunt u dit navragen bij uw CSS.

Als uw advertenties momenteel worden weergegeven in het netwerk van zoekpartners, ontvangt u straks mogelijk minder verkeer via het netwerk van zoekpartners en meer via het zoeknetwerk. Dit komt omdat Google Afbeeldingen eerder deel uitmaakte van het netwerk van zoekpartners. Opmerking: Historisch verkeer van Google Afbeeldingen wordt niet met terugwerkende kracht overgezet van het netwerk van zoekpartners naar het zoeknetwerk.

Als uw campagnes momenteel niet zijn aangemeld voor het netwerk van zoekpartners, kunnen uw advertenties vanaf eind maart worden weergegeven in Google Afbeeldingen. U kunt daarom mogelijk 3 tot 10% meer verkeer ontvangen tegen lagere kosten per klik en vergelijkbare conversiepercentages.

Voorbeeld:

Resultaten bij het zoekwoord ‘korte spijkerbroek’
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *