Google AdWords zoeknetwerk

Google AdWords zoeknetwerk is voor ieder bedrijf geschikt die met een website graag gevonden wilt worden op zelfgekozen zoektermen. We nemen als voorbeeld een webshop die schoenen verkoopt. Voor iedere schoenenwebshop zou het natuurlijk interessant zijn om tussen de grote jongens als Fashionchick & Sarenza te staan. Onmogelijk hoor ik u denken? Nee. Dit is niet onmogelijk. Natuurlijk speelt budget een rol. Daarnaast gaat het vooral om de kwaliteit en de diepgang van je campagne wil je voor een goede prijs vindbaar zijn in het Google AdWords Zoeknetwerk.

Is dit ook geschikt voor diensten?

Jazeker, het Google AdWords Zoeknetwerk is zowel geschikt voor bedrijven die producten aanbieden als bedrijven die diensten aanbieden. Als voorbeeld hebben we de zoekterm “loodgieter in Tilburg” gebruikt. Een situatie die regelmatig voorkomt is dat mensen uit het niets last hebben van een lekkage. Wat doen die mensen? Die zijn met spoed op zoek naar een loodgieter! De eerste de beste die ze kunnen bellen trekt aan het langste eind.

Wil je weten waar je moet beginnen? Vul dan de vragenlijst Google AdWords in.

Kan ik ook bij jullie terecht als ik al gebruik maak van Google Adwords?

Absoluut! Graag zelfs. Verbeterpunten die we vaak zien bij bedrijven die al adverteren in het zoeknetwerk van Google AdWords zijn:

  • Meer rendement voor een lagere investering
  • Account verder onderverdelen
  • Gebruik maken van meerdere functies
  • Rendement van campagnes meetbaar maken

Veel van deze bedrijven zijn enorm geholpen bij een Quickscan Google AdWords. Hier checken we het account op essentiële punten die bijdragen aan het rendement van het adverteren in Google.

online id gratis google adwords quickscan

Als ik wil starten, wanneer is mijn advertentie dan zichtbaar?

Één van de voordelen van adverteren in het zoeknetwerk van Google via AdWords is dat je advertentie binnen 1 dag vaak al zichtbaar is en bezoekers oplevert! Zit je er aan te denken om te starten? Neem dan contact op via het formulier of mail ons op info@online-id.nl.

Wat gaat dat kosten?

Goede vraag! Het werkt heel simpel, de kosten van adverteren in het Google AdWords Zoeknetwerk bepaal je helemaal zelf! Je werkt met een dagbudget wat je zelf in kunt stellen. Hoe meer je besteed hoe meer bezoekers je naar de website haalt. Dat is logisch. Vaak zien we dat bedrijven beginnen met een minimale investering van €300,- per maand om zo snel mogelijk een rendabele campagne te hebben. Ben jij benieuwd wat het voor jouw bedrijf kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via info@online-id.nl.

Hoe weet ik welke zoekwoorden geschikt zijn?

Dit zoeken wij voor u uit! Heeft u plannen om te vindbaar te worden op bepaalde zoekwoorden? Dan bekijken wij van te voren hoe veel mensen er naar zoeken in uw regio. Als we dit gedaan hebben komen we met een passend advies bij je terug. Benieuwd welke zoekwoorden uw bedrijf winst op kunnen leveren? Neem dan contact op!

Ik wil een Quickscan laten uitvoeren, waar kan dat?

Als u een Quickscan Google AdWords uit wilt laten voeren kan dat heel simpel. Neem dan contact op via het formulier op deze pagina. Vanaf hier helpen wij u verder!

Wat zijn de ervaringen met het Google AdWords Zoeknetwerk?